Sultangazi Özel Eğitim Anaokulu

Vizyon: Kendine güvenen, kendi başına karar verebilen, öğrenme isteği duyan, yaratıcı, aklın ve bilimin ışığında kendini tanıyan, meraklı, aktif ve neşeli, saygı, sevgi, hoşgörü, dostluk ve barış ruhu içinde paylaşmayı öğrenen bireyler kazandırmaktır.

Misyon: İçinde bulunduğumuz bilgi çağında eğitim alanındaki her türlü yeniliklere öncülük ederek, yaşama saygılı, ulusal, evrensel değerleri özümsemiş, kendini tanıyan, sorunlara çok yönlü bakan, okumayı, araştırmayı, sorgulamayı alışkanlık edinen, doğru düşünen, kendini sürekli yenileyen, geliştiren, özgür, bilimsel düşünce gücüne sahip, bilimi sadece alıp kullanan değil aynı zamanda katkı sunan bireylerin yetişmesini sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 8:00 - 13:00 13:00 - 18:00
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Bakanlık tarafından tahsis edilen ücretsiz servislerle öğrencilerimiz taşınmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: